Ledig!

Nu har de gått ett bra tag sen jag skrev sist, har tyvärr inte kännt för att skriva något men men så kan man känna ibland oxå.
Har börjat få en sån jävla depression nu igen*höst depp* man bli lätt så när man inser hur tidigt de bli mörkt ute och regningt och tråkigt, jaja jag över vinner de mä:)

Har vart ledig nu i helgen men tyvärr inte för bara nöje utan*familj strul* men de har vart skönt att vara ledig oxå, jag och Thomas hade en trevli middag tillsamans med en god vän, och jag får inte glöma att min gamla svärfar fyller år idag och de vart en god tårta i hans ära *mums*

Ja sen täknte jag berätta för er som är intresserade att den ingäfära teetsom jag gjorde här om dagen vart jätte god, och jag kan även hålla med att den hjälper hyn att bli bättre min så kallade tonårsfinnar har försvunnit*ler kan ni tänka er snart 30 och tonårsfinnar :) jaja hur som helst finns nackdelar med den oxå och de är att man springer på toa vart femte minut*bäbbis blåsa liksom :D

Ja ja nu ska jag snart gå och lägga mig och kolla på nån film tillsamans med min älskade man, men ha en trevlig helg så hörs vi!!!
Löv ya all!!!
Morenitagirl!!!!!!!!!!!!!!!!


Söndag!

Hejsan!!!!

Har idag vart ledig hela dagen*jätte skönt * fick en hel del gjort vilket känns jätte skönt eftersom de ska jobbas nästa hela nästa vecka under kvällstid vilket gör att man inte hinner med så mycket.
Som sagt ledighet betyder att träffa kompisar och tacos kväll fick de bli *mumma* efter de stack grabbarna och skulle gräva färdigt deras projekt medans jag tog itu med disken som vart kvar :( men där imellan fick de bli att baka ihop en äppel kaka till kvälls fikat, de vart jätte god.

Nu ska jag hänga upp tvätten och samtidigt håller jag på att koka upp lite citron och ingefära vatten som tydligen ska vara bra mot huden och mot dessa hemska förkylningar som drar runt, min hud känns ganska tråkig och ful just nu så de ska väl vara värt ett försök med citron & ingefäratee, de sägs att de ska smaka gott oxå
Vill ni där ute också testa så kommer de ett litet recept på de.

Recept!

Koka ihop vatten med skivor från en halv citron (lime funkar oxå) +
skivor av ca 2-3 cm ingefära
Drick 2-3 ggr om dagen i några dagar.
Väldigt bra på många sätt:

*Får din hy att bättra sig (utrensande)
*Bra mot förkylning
*Nyttigt

PS: Detta recept har jag tagit av en bloggare som finns ute i cyber space!

Nä nu girlies out ther nu ska jag krypa ner i soffan med en kopp av denna teet som lukta jätte gott och kolla på pretty womman som går på tv.
Take care/
Morenitagirl


Trött!!

Hejsan!

vad ska man börja med ju... jag kan ju börja med att säga att jag nyss har anlänt från jobbet, trött är jag men men bara att vila fram till halv fyra för att kl 4 idag gör jag mitt andra pass på jobbet:(
Jag ska jobba dubla pass idag eftersom att de saknas folk och så får jag vara ledig på söndag istället*jippi*  kanske inte så värst att hurra för eftersom jag har massa hemma att ta tag i.. bla tapetseringen av våra sovrum så att de bli färdigt snart, tvätt och städning.....Tänk om man hade obegränsad med money då skulle jag för de första inte bo här i kalla sverige, men framför allt skulle jag ha en hembiträde, de är ju så tråkigt att tvätta och städa och allt annat som man måste göra, tänk att bara komma hem från jobbet ( ja jag skulle jobba trots att jade pengar) och bara slappa och inte tänka på alla måste här i livet..

Jaja någ om mina drömmar sitter och tänker på att jag skulle vilja till ikea och shoppa loss lite*typiskt att maria är där nu bli lite avvis* måste ha en massa små saker där ifrån, men jag hinner inte nu i helgen så de få bli nästa helg!
Nä nu ska jag vila så att jag orkar jobba sen, så vi höres.
Puss & kjam
Morenitagirl:)





IPOD!!!! bra eller dåligt???

Jag har nyss vart på en liten promenix tillsammans med min älskade ny inköpta ipod,
mycket bra musik att gå igenom, jag la in ny och gamla låtar på den så man kan gå och tralla för sig själv lite, och visst trallade jag, till jag upptäckte till min fasa att jag kanske trallade lite för högt eftersom att folk sneglade konstigt på mig:(
kanske inte va så bra de med mp3 trots allt :(
Jag kan ju lätt säga att min sång röst inte är så illa, jag mennar de finns dom som är 1000 gånger värre, de är ju bara att kolla på vilka sjärno som ställer upp i Idol liksom:)

Ja hur som helst så trallade jag och folk stirrade, folk stirrade så mycket att jag till slut gick hem... inte bara för att dom stirrade utan för att jag som vanligt vart kissnödig mitt i promenaden*så typiskt*
Men ingenting ska hindra mig från mina promenade speciellt nu när ipoden är färdig laddad och allt.
Jag ska nämligen snart igen på promenad med denna gång ska jag på toa innan jag går, så att jag inte behöver gå hem mitt i allt.

Ja och nu till min fråga är mp3 spelaren verkligen bra eller dåliga??
Jag tycker dom är asbra att ha men min självförtoendet sjönk efter alla konstiga blickar;)

Min nya ipod!!


Tog oskulden på bloggen nyss!!!:)

HEJ OCH VÄLKOMNA!

Vad ska man börja med! Jag kan ju börja med att skriva att jag är en tjej på 28 år som bor i en lägenhet med min sambo sen 7-8 år tebax, han är de bästa som kunde har hänt mig och tyvärr så vet man att såna män inte växer på träd direkt så, jag är ganska rädd om han:)
Jag har nylien utbildat mig till undersöterska i hopp om jobb, men tyvärr, jobbar fortfarande som timvikarie på våran lilla sjukhus här i metropolen!
Jag har bott i denna lilla håla i snart 16 år, innnan dess bode jag i ett land som heter Chile där jag har hälten av mina rötter, den andra hälften är här ifrån.
Nog om mig. Vill ni veta mer får ni ta och fråga på!

Ja här sitter man och skiver för första gången i sin nya finna blogg:)
och problemet är att just nu finns de inget att skriva om förutom att jag inte har jobbat idag eller igår men där imott ska jag jobba helgen, jippi... men men de är ju pengar i alla fall.
Nä nu ska jag ta och äta lite lunch innan de bär av till tränningen för idag, tänkte ta en promenad men de öser ner, så de bli aerobics istället.
 Höres och synes senare

Kramar/morenitagirl


RSS 2.0