Hatar att vara arbetslös!!!!

     
Jag är less på att inte ha ett jobb utan bara strö runt när de behövs! fan jag pluggade 1½ år utan menning känns de som.
Hoppas på att de bli ändring efter års skiftet vill ha en normal lön som alla andra och inte behöva täka på att spara ifall ag inte jobbar så mycket månaden efter!
Jag vet att där ute finns de säker andra som känner likadant!
Nu slutar jag och bjuder på en video med GNR "Patience" den passar bra när man är depp
Take care/ Morenitagirl




                                                   

Har vart ledig en del!!!!

Ja vad ska man börja!! ju jag kna ju börja med att säga att de här med vädret gör mig galen!! i Torsdags va de hur vackert som helst ute sol och skönt kallt ute och idag Måndag är de snöstorm;(
Ja förhoppningsviss ligger snön kvar denna gång utan att bli blaskigt och äckligt, då kommer julen bli hur myssigt som helst:)
Ja i torsdags träffade jag och vän och hennes son..gissa vad vi gjorde i den finna vinterdagen...ju vi eller rättare sagt dom matade ankor nere vid sjön, själv tog jag bilder och skrek så fort en anka kom för nära(hatar fjäderfän)

Och i helgen har jag vart ledig och då vart de LIPS!! den kom på Torsdag när jag jobba kvällen så jag hann inte testa den:( så på fredags kvällen vart de full ös med våran vän Motin!!! shit va kul de va är helt såld på den, och på lördag vart de inget sovmorron, våra tjejer i innebandylaget hade match på hemmaplan tyvärr förlorade vi men åt andra sidan, hade tjejerna kul och vissade att vi bli bättre och bättre varje match.

jag är så himla uttråkad vill jobba och känna pengar men tyvärr finns de inget jobb alla ska spara, fan oxå varför ska de sparas på vården, fattar inte regeringen att vi undersköterskor behövs!
Nä nu ska jag städa istället och sen bli de våra bästa år!! men bli faktis lite beroende av dena sjuka serie, den är löjlig men underhållande;)

Take Care/Morenitagirl
Nu bli de bilder från veckan som vart!






SNART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Då ska vi sjunga till LIPS!!!!!! hoppas de är lika bra som jag hoppas den ska vara!!!!!!

ps: Snart kan våra tjej kvällar bli gryma med denna!!!!!!!

Nytt Utseende!!!!!!


God morron!!!!!


Nu har jag lärt mig hur man pimpar sin blogg*ler* de va inte så svårt de tog mej kanske 5 minuter:)
men jag vet ändå om jag vart nöjd med min utseendet, jaja de få duga till en annan gång.

Nu är de söndag och igår hade vi en lite reuninon med några i klassen, vi hade jätte kul med massa prat, vissa av oss har inte träffts sen vi slutade och de fanns en hel del att ta igen medans andra pratar varje dag, kvällens höjdpunkt!!!! de va Annas mage tror jag, de flesta åkte nog hem och skulle jobba på att skaffa en likadant:) Hon ska nämligen ha bebis i februari och alla ställde frågor om hur de känns, om hon va nervös osv, stackars girl nog att vara gravid så ska man vara nykter och utfrågad hahah.
Som sagt hade vi jätte kul och de vart självklart singstar oxå;) kanske lite väl högt eftersom att Marias katter gömde sig och kom inte fram mer;) stackars små djur.
Vi pratade oxå om nästa träff då ska vi ta det på krogen äta gott och dricka gott då kanske man skippar singstar och skonar varandras hörsel hii;) men denna reunion kommer inte att ske förr än långt fram över eftersom en i gänget ska nämligen pröva lyckan upp i sälen denna säsong och klart hon ska vara med* du komer att vara drottningen i liften Carro;)

Jaja nog om igår nu ska jag vakna tilll li sen bär de av till Munkfors!!!! För att se på innebandy tjejerna ha sin första vinnst.
Ha de gött gummor så ses vi!

               Kramar/Morenitagirl      


Ps: Hoppas du inte är för bakfull James;) och kom ihåg om du skaffar hus bli de partaj hos dig;) hahah
                                                                                  

Jabbar helgen!!

Hallå!!!!!

Nu har jag insätt att jag faktig har blivit dåligt på att skriva av mig! men nu ska jag allt se till att jag ändrar mig!
ha faktis inte gjort så mycket denna vecka förutom att jobba och jobba och åter jobba och till allas förvånings ska jag snart iväg och......Ju Jobba;) men de gör mig inget, ska jobba en skön tjej så de bli ganska bra till slut.

Annars har jag inte mycket att erbjuda förut att säga att jag har vart så jävla trött denna vecka efter allt arbetande.
Har Jobbat dag alla dagar förutom igår och idag igår vart e en härlig delad tur och idag bli de kvällen, och nu vet man liksom inte när mans ka jobba här näst om de bli i veckam eller helgen! men till helgen ska jag på Party igen denna gång ska vi vara hos Maria (hahah göm dina blomlådor payback time) de va ett skämt!!!
vi ska nämligen har åter träff med klassen och jag ser fram imott att träffa alla sköna brudar hoppas alla kommer annars får vi se till att träffas ytligare en gån, vill liksom inte säppa taget om er, måste faktis erkänna att jag saknar skolan lite för hur jobbigt de än va att plugga hade vi jävligt kul, så hoppas att vi håller kontakten.
Nä nu ska jag göra mig i ordning till jobbet ses och höres...



kram/Morenitagirl



  


oj!!!! nu va de ett tag sen sist!!!!

Ja nu va det ett bra tags en jags krev sist i denna vackar och spänande dagbok, men tyvärr har jag som försvar att jag har ett helvetes tråkigt liv och i och med det bli de brist av spänning att skriva.
Men nu i helgen vett ni vad!! hade jag jag ett litet partaj med några trevliga arbetskamrater och vänner.
Vi hade lite sing star afton och fassen va kul man kan ha med en sådan;) jag och sällskkapet sjöng till vi vart hesa riktigt hesa oxå, så hesa att när vi sjöng så sprak rösten* tack och lov* så att de inte vart fönster rutorna:)

Så tack vara de så är jag lite seg och tung i huvve idag*to much red red wine:) men men de va riktigt kul och gott så de gör ingenting.

Nä nu ska jag ta och åka till kyrkogården och tända lite ljus för mamma och pappa, så take care.

PS: jag bjuder på en film snutt och bilder från igår;)


RSS 2.0